• Adres: Tinnegieter 33d
  • 9502EX Stadskanaal

VoIP MKB

"VoIPZO is onze trotse dochteronderneming waar wij u graag meer over vertellen:"

De telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van jouw bedrijf

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten je bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomst vaste telefooncentrale, die onderdeel is van een totale communicatie-oplossing in de cloud. Alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Wat is Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie communiceer je via de cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel. Je vaste toestel, een oude Nokia 6310, een smartphone, maar ook je tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale en jouw klanten zien nog maar één nummer als jij hen belt. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaal je alleen voor de functies die je gebruikt. Deze kun je op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Direct uitbreiden of inkrimpen

Hosted Telefonie is uitermate flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met jouw bedrijf mee. Het is dan ook erg eenvoudig om bijvoorbeeld het aantal gebruikers aan te laten passen. Je hebt dus nooit onder- of

overcapaciteit en betaalt alleen voor de functies die je gebruikt.

Geen financiële verrassingen

Voor Hosted Telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker, per maand. Dat bedrag is gebaseerd op de functionaliteiten die je per medewerker wenst. Dat kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele

receptioniste- of call center functionaliteiten. Geen financiële verrassingen? Kies de optie onbeperkt bellen voor vast én mobiel. Hierdoor zijn alle kosten transparant en wordt je nooit met onverwachte rekeningen geconfronteerd.

Nooit meer een gesprek missen

Omdat je met Hosted Telefonie ieder toestel kunt gebruiken, ontstaan nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Zo mis je nooit meer dat ene belangrijke gesprek. Je bent overal bereikbaar op één nummer en de telefooncentrale in de cloud is altijd online. Met je smartphone bedien je eenvoudig diverse telefonieinstellingen op afstand en bepaal je je bereikbaarheid. Daarnaast kun je overal op elk toestel eenvoudig gesprekken doorverbinden, verplaatsen en opnemen. Dit kan met elke smartphone. Denk bijvoorbeeld aan Bring Your Own Device.

Efficiënter communiceren

Hosted Telefonie maakt communiceren efficiënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld CRM- en ERP-pakketten. Hiermee heb je direct de gegevens van je klant bij de hand wanneer deze jouw belt. Daarnaast zie je in één oogopslag op élk (mobiel) toestel of collega’s bereikbaar zijn en kun je bellen met één nummer vanaf elk apparaat. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is voorgoed verleden tijd!

Uiterst betrouwbaar

Met Hosted Telefonie communiceer je altijd via het betrouwbare vaste netwerk van KPN, maar je kunt ook communiceren over het internet. Het communicatienetwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt.

Daarnaast is Hosted Telefonie nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. Je bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar, ook via alle andere mobiele aanbieders.

Zo garanderen wij een optimale beschikbaarheid van jouw telefooncentrale en bereikbaarheid van jouw bedrijf.

Eenvoud en zekerheid

Voor HIP telefonie heb je nog maar één aanspreekpunt. Je ontvangt dus ook nog maar één factuur! In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal de telefooncentrale in de cloud nooit verouderen.

Je bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten, omdat het communicatieplatform continu up-to-date wordt gehouden. Daarnaast is een communicatieoplossing uit de cloud via je iPad of webbrowser

eenvoudig te beheren.

Of je nu twee medewerkers hebt of vijfhonderd, 1 of meerdere vestigingen: je wilt optimaal bereikbaar zijn voor je klanten, flexibel kunnen op- en afschalen, één voorspelbare factuur ontvangen en geen gesprekken missen. Met Hosted Telefonie van G | Telefonie kies je voor een betrouwbare nieuwe toekomstvaste totaalcommunicatieoplossing.

Copyright ©2018 g-com.nl - Realisatie door Skytz Winschoten

Appen met ons? Klik om te beginnen 0599 795 304 img 1